Despre Noi

Despre Noi

Pretulei.ro este un magazin  online care comercializeaza o gama variata de uleiuri cum ar fi : ulei auto, ulei moto, ulei pentru camioane si utilaje, ulei pentru scutere si ambarcatiuni . De asemenea , www.pretulei.ro , isi propune sa ofere clientilor sai preturi competitive si servicii de cea mai inalta calitate : consultanta in vederea alegerii uleiului potrivit pentru masina dvs , cat si livrare rapida pentru produsele de care aveti nevoie.

Printre marcile de ulei pe care le comercializam enumeram : Castrol, Motul, Repsol, Mobil, Liqui Moly, Total, Elf , precum si uleiurile originale BMW, Mercedes, Ford , etc .

Dorinta noastra este sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a isi cumpara foarte rapid produsele necesare reviziilor auto periodice, iar pentru aceasta, in cel mai scurt timp , vom insera intr-o categorie noua, un formular care contine datele necesare noua pentru a va recomanda uleiul si filtrele potrivite pentru masina dvs.

Peste 90% dintre produsele comercializate pe www.pretulei.ro sunt in stoc, deci pot fi livrate in aceeasi zi in care plasati comanda pe site-ul nostru . Asadar , a doua zi  cel tarziu, produsele comandate de dvs vor ajunge la dvs prin curierul rapid , in orice punct al tarii. Clientii din Bucuresti pot sa isi ridice singuri produsele de la punctul nostru de lucru din Aleea Teisani, Nr. 27-33, Sector 1 Bucuresti.

Pentru o comunicare cat mai buna intre noi si , dvs, clientii nostri, dupa fiecare comanda plasata pe site , unul dintre colegii nostri , va va suna pentru  confirmarea comenzii si a datelor de livrare.